Drömmen

Gå ner

Drömmen

Inlägg  Merita i fre dec 28, 2007 6:43 pm

Jag öppnade mina ögon och bländades av den starka solen som sken in genom fönstret framför min säng. Det var morgon och jag kände mig ovanligt pigg för att vakna så här tidigt. Jag försöker somna om igen men det var meningslöst. Jag tog fram en bok och började läsa. Boken var så tråkig och jag la ifrån mig den efter att ha läst första sidan. Jag kröp ner med hela kroppen under täcket. Med tankarna om att ha sex drog jag av mig mina vita trosor ner till knäna. Jag stack in pekfingret mellan mina blygdläppar. En rysning sprang genom min kropp och jag gav ifrån mig ett stön. Skönt. Jag tog ut fingret och började istället smeka mitt klitoris. Jag började andas fortare och känslan av en orgasm var nära. Jag masserade den snabbare. Jag kollade ner under täcker och såg hur min vagina var rosa och putade utåt. Mina fittsafter strömmade ut och det blev vått i sängen. Till slut kom den välkomna orgasmen. Jag höll mig på vaginan och smekte den. Jag drog på mig mina trosor och lyckades somna.

Mamma knackar och öppnar dörren. Hon påpekar att det luktar illa och undrar varför. Utan svar går hon och öppnar fönstret. Jag ser hur mamma går ut ur rummet igen. Jag känner mina våta trosor mot min vagina. Jag hoppas inte mamma märker något. Jag smyger fram till min garderob och rotar fram en rosa, ganska liten dildo i den nedersta lådan. Jag smyger tillbaka till min säng och drar täcket över mig. Mina fingrar tar tag i troskanten och jag drar av mig trosorna. Jag särar ganska brett på benen och för in dildon en liten bit mellan blygdläpparna. Jag känner hur dildon pressar sig in mellan mina ben ända in till g-punkten som gör att jag ger från mig att ganska högt stön. Jag stöter med dildon på g-punkten och det gör plötsligt väldigt ont. Jag drar ut dildon och får syn på det röda blodet på den. Jag slickar av den och känner den salta smaken i min mun. Tänk att suga av en riktig penis. Jag sticker in den igen och den här gången gör det inte alls ont. Det är bara skönt. Jag för dildon in och ut medan jag smeker mitt klitoris. Mina fittsafter sprutar ut och det blir ännu blötare under min vagina. Jag för in dildon i min mun och smakar på mina egna safter. Kåthet är nog den bästa känslan. Min hand lägger sig på vaginan och jag smeker den. Fingrarna leker med mitt klitoris så att safterna fortsätter strömma ut. Jag sticker in dildon igen. Jag andas bara fortare och fortare. Stön efter stön kommer. Boom! Orgasmen kommer och jag sticker in dildon så långt att det gör ont. Jag släpper taget om dildon men låter den sitta kvar i vaginan. Jag känner mig inte kåt längre. All lust att onanera har försvunnit. Jag drar ut dildo och går in i badrummet för att skölja av den.
Vattnet rinner över den rosa dildon och alla fittsafter rinner ner i avloppet. Jag går tillbaka in till mitt rum och lägger mig på sängen. Men jag hinner inte tänka en enda tanke innan pappa ropar att frukosten är serverad. Jag gillar verkligen inte frukost. Det ända man får är en äcklig macka med ett äckligt pålägg. Jag öppnar den vita dörren in till garderoben och letar fram ett par trosor. Mamma vill inte att jag ska ha stringtrosor eftersom hon tycker att jag bara är ett litet barn fortfarande. Jag tar på mig ett par vita trosor med hjärtan på och för dom över min uppsvullna, kåta vagina. Det lite konstigt att det just är hjärtan på trosorna som symboliserar liksom kärlek och sex. Undra om det var så dom som designade trosorna tänkte när dom valde att göra hjärtan på dom.
Jag går ner till undervåningen och sätter mig vid matbordet. Jag sträcker mig efter en brödskiva och lägger sedan en bit skinka på den. Efter att tuggat denna macka några gånger dricker jag upp den mjölk som mamma har hällt upp i mitt glas. Efter att jag ätit två mackor går jag upp till badrummet för att göra mig i ordning.
När jag står framför spegeln ser jag en 15-årig tjej som är smal och brunett med blåa ögon. Jag tar av mig trosorna och studerar noga min rakade vagina. Det är nog dags att raken den igen. Jag låser dörren och sätter mig på toan. Jag för rakhyveln mot mina blygdläppar och skär av de hårstrån som finns där. Jag drar handen över vaginan och känner hur len den är efter rakningen. Undra vad killar tycker, rakad eller inte? Jag tror i alla fall att dom mest gillar helt rakade så att det inte finns ett enda hårstrå.

Merita

Antal inlägg : 3
Age : 32
Registration date : 07-12-28

Användarens profil

Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet